Uradi sam uskrsne dekoracije za svaki kutak doma

Uskrsne dekoracije za ulazna vrata

Za sve koji vole vjenčiće i sličan dekor na ulaznim vratima tijekom blagdana, imamo pravu poslasticu. Umjesto klasičnog vjenčića, zašto vaše goste za Uskrs već na vratima ne bi dočekao uskrsni zeko!

Sve što vam treba da napravite svojeg zečića su 2 koluta u različitim veličinama, krep papir u 2 ili 3 zelene nijanse, žica i mašnice po želji. Kolutove spojite selotejpom ili zavežite debljim koncem. Od krep papira izrežite listiće, koje onda lijepite na kolutove kako biste ih pokrili. Uši oblikujte od žice, prekrijte ih listićima od krep papira i pričvrstite na kolut-glavu. Na kraju, svom uskrsnom zeki zavežite mašnu oko vrata. Zeko je spreman za goste! Detaljnije upute možete pronaći ovdje.

Uskrsne dekoracije za kuhinju, blagavaonicu i dnevni boravak

Izdvajamo nekoliko uskrsnih dekoracija koje možemo zamisliti u više prostorija u domu. Javite nam na Facebook-u u koju prostoriju u vašem domu bi se savršeno uklopile!

Ljuske od jaja kao svijećnjaci

Ako želite iznenaditi prijatelje i obitelj na uskrsnoj večeri, pripremite im uskrsnu večeru uz svijeće! Ove uskrsne svjećice možete postaviti kao ukrase na stol u blagavaonici ili dnevnom boravku.

Uklonite dio ljuske praznih obojenih pisanica i unutar njih postavite svjećice. Još samo poslužite večeru i vaša uskrsna večera uz svijeće je spremna!

Proljetno-uskrsna košarica

Žičane košarice za jaja mogu dobiti sasvim novu dimenziju i služiti kao preslatka dekoracija za stol, ormariće, prozore… Mi bismo ih stavile posvuda!

Napunite košaricu pisanicama te, da biste joj dali završni touch, napravite velike cvijetove od filtera za kavu ili krep papira. Po želji dodajte mašnu i vaša košara je dobila svoje novo ruho! Razne žičane košarice za jaja dostupne su na Amazonu.

Vaza za cvijeće… I pisanice!

Jednostavnije ne može! Sigurno imate barem jednu prozirnu staklenu vazu kod kuće. Sve što trebate je cvijeće po izboru i kuhana jaja.

Uskrsne dekoracije za dječju sobu

Pisanice na obješene na užetu nam izgledaju kao idealan ukras za dječju sobu. Mi ih vidimo kao ukras na prozoru. Recite nam gdje biste ih vi stavili na Facebook-u!

Potrebna su vam prazna jaja, vrpce, tvrda spužva za cvijeće, cvijeće i vruće ljepilo. Uklonite gornji dio ljuske i vrućim ljepilom zalijepite vrpcu oko jaja. Unutra stavite vlažnu spužvu za cvijeće i očito, cvijeće. Zavežite na komad konca ili užeta i to je to!

Još jedna ideja koja nam je preslatka, i nije nužno za dječju sobu (no mi ju isto nekako vidimo u dječjoj sobi) su zečići na slici dolje.

Detaljne upute za napraviti ove zečiće pronađite ovdje.

Pogledajte još nekoliko preslatkih i jednostavnih uskrsnih detalja koji bi oduševili vaše klince:

Upute za izradu možete pronaći ovdje.

Uskrsni pokloni

Jedino nam još preostaje zamatanje uskrsnih poklona. I za to smo pronašli odličnu ideju! Jednostavno dodate novi sloj papira za zamatanje na već omotani poklon i oblikujete zečje uši.

Ideje za uskrsne poklone za vaše najmlađe pronađite kod nas!

Pogledajte ponudu igračaka

Iskoristite popust na Disney posteljine

Pogledajte ponudu dječjih fotelja

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *