Bebin prvi Uskrs

Najljepši ukras doma svakako su zabilježeni obiteljski trenuci. Prigode za stvaranje takvih uspomena koje svima izmame osmijeh na lice, upravo su blagdani poput Uskrsa kada je cijela obitelj na okupu i uživa u društvu najdražih uz puno smijeha, fine hrane i obilje najljepših životnih trenutaka.

Za vas smo pronašli kreativne uskrsne ideje koje možete brzo i jednostavno sami izraditi kako bi vašem stvaranju uspomena putem fotografija dali poseban čar!

Iskoristite ukrase koje već imate u interijeru

Posluži li vas lijepo vrijeme, možete iskoristiti svježu proljetnu travu kako biste ovjekovječili uspomene na njoj. Ako nemate prilike fotografiranje odraditi vani, poslužit će vam i omiljeni kutak unutar vašeg doma, pogotovo ako želite obilježiti kako ste uredili dječju sobu vašem mališanu.

Ako ste vani, trebat će vam dekica (ovdje možete istražiti kakve sve dekice nudi naš webshop), a za dodatne simpatije koje će raznježiti svakog promatrača fotografije, dijete možete uslikati i u šatoru! Šatore možete naći i u našem webshopu, po sniženim cijenama.

Uskrsni dekor koji već imate u stanu može vam savršeno poslužiti – pisanice možete ukomponirati tako da ih postavite u zdjelu, ukrasnu vazu ili jednostavno poslažete po podlozi gdje je i vaš mali model za fotografiranje. Dobrodošli na fotografiju su svakako i uskrsni zečići (bilo čokoladi ili plišani), jaja, pilići i svi drugi uskrsni rekviziti. Na fotografiju uključite i vašeg omiljenog kućnog ljubimca kojeg vaše dijete sigurno obožava, a ne zaboravite i obavezni “selfie” s roditeljima!

Uskrsni natpisi za fotografiranje

Sve što vam treba je par vještih ruku (bez brige, ako sa škarama i niste previše vješti bez označenih crta, poslužite se ravnalom ili nečim drugim za označavanje ravnih crta), kolaž papir ili obični bijeli papir koji možete sami obojati (ili u društvu djeteta!), pribor za pisanje te konac ili traka na koju ćete papire objesiti ili zalijepiti uz pomoć ljepila ili klamerice.

Na trokutiće možete napisati primjerice datum, ime djeteta ili djece, njegovu starost, nacrtati pisanice ili zečiće…. ideja je bezbroj, prilagoditi ih vlastitom ukusu je lako!

Zečje uši kao dodatak preslatkom licu mališana

Bilo da ste vješti s iglom i koncem ili više volite papirnate ukrase, i kod ovog ukrasa vaša mašta može doći do izražaja. Sve što trebate je rajf za kosu koji ćete obući u tkaninu ili na nj zalijepiti papir u obliku zečjih ušiju. Koristite najmanje dvije vrste tkanine ili papira u različitim bojama, i to na način da unutrašnjost ušiju ispunite jednom, a vanjski dio drugom.

Uskrsna košara kao idealan dodatak fotografiji djeteta

Posjedujete li košaru dovoljno veliku da u nju smjestite bebu za fotografiranje, ta fotografija bit će apsolutni hit u vašem albumu ili u vašem prostoru! Prije fotografiranja, u košaru smjestite omiljenu dekicu vašeg mališana te par uskrsnih rekvizita ako stanu. Ne stanu li, smjestite ih negdje oko košare kako bi cijela atmosfera fotografije bila još više prigodna za uskrsno raspoloženje!

Obilježite koliko je vaša beba narasla do svog prvog Uskrsa

Želite naglasiti broj mjeseci koje je vaša beba napunila uoči svog prvog Uskrsa? Idealno rješenje je fotografiranje djeteta kraj broja mjeseci, izrađenog u vašem malom i brzom projektu. Za pravljenje broja, možete iskoristiti jednu pisanicu na koju ćete napisati broj, više pisanica formiranih u broj ili napisati na papir broj pa zatim poslagati pisanice oko njega.

Pokretanje tradicije uskrsnog fotografiranja

Bilo da je prigoda Uskrs, bebin rođendan, Božić ili nešto drugo, simbolično stvaranje uspomene u isto doba godine ukrasit će vaš prostor na poseban način! Sve što trebate napraviti je uslikati prvu fotografiju bebe u posebnom okruženju, a zatim svaku sljedeću uslikati kraj one prethodne. Jednostavnija varijanta je obiteljsko fotografiranje svake godine bez prethodnih fotografija. Fotografije koje dobijete kao rezultat postupka, možete nanizati na policu ili zid jednu kraj druge ili čuvati u albumu. U bilo kojem od navedenih slučaja, dobit ćete jedinstvenu i prekrasnu uspomenu koju možete prenositi generacijama.

Napravite uskrsne čestitke s vlastitim fotografijama

Kako oduševiti bake i djedove za Uskrs? Poklonite im jednostavne personalizirane čestitke koje će ih garantirano razveseliti! Bilo da želite ukomponirati jednu ili više fotografija, fotografije izradite i zalijepite na naslovnicu vaše čestitke koja može biti i običan, ali tvrđi papir. U unutrašnjost čestitke napišite im poruku koju želite prenijeti ovog Uskrsa, a fotografije izaberite po svom ukusu. Možete i uzeti papir većih dimenzija, primjerice A3 pa napraviti čestitku koja se ne preklapa, već je idealna za ukras prostoru.

Kako preslatke fotografije koje ste izradili ne bi bile sačuvane samo u memoriji vaših fotoaparata i mobilnih uređaja, predlažemo da ih dati izraditi i iskoristite za uređenje doma.

U tome će vam poslužiti i naši proizvodi, koji su za ovu prigodu sniženih cijena.

Uz tradicionalne okvire za slike, nudimo vam i razan pribor za uspomene poput otisaka u glini ili onih koji koriste tintu.

Neka ovaj Uskrs bude poseban dan obilježavanja dragih uspomena!

Pogledajte ponudu pribora za otiske u glini i tinti

Pogledajte ponudu šatora

Pogledajte ponudu dekica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *