Ukrašavanje dječjih krevetića

Dok je beba još u trbuhu, mama već počinje razmišljati o izgledu dječje sobe. Krevetić je možda najvažnija stavka jer beba najviše vremena provodi spavajući. Krevetić zato mora biti udoban, ali i izgledom uklopiti se u koncept sobe. Zato smo za vas pripremili nekoliko ideja za ukrašavanje dječijih krevetića koje će te moći napraviti sami i uz najmanje troškove

Baldahin

Kako bi dječji krevetić učinili još posebnijim, iznad njega stavite baldahin koji će ne samo vizualno povećati krevetić, nego mu dati taj romantični izgled.

Izvor

Viseći mobil

Dijete se voli igrati i otkrivati svijet, pa će mu tako neobična spravica koja visi u zraku biti vrlo zanimljiva. Viseći vrtuljak (mobil) će djetetu zaokupiti um na dugo vrijeme uz pratnju jednostavnih melodija i zveckanja.

Izvor

Ogradice

Ogradice krase krevetić i možete ih pronaći u raznim bojama, ali i daju sigurnost dijetetu da se ne ozlijedi.

Cijelu ponudu možete pogledati ovdje

Jastučići

Šareni jastučići i bezbroj oblika će svaki krevetić učiniti zabavnijim i ugodnijim. Ponuda je raznolika, a možete izabrati između oblaka, slonića i malenih životinjica. Vaše dijete će sigurno biti oduševljeno!

Cijelu ponudu možete pogledati ovdje

Posteljine

Posteljina zauzima najveći ukrasni dio krevetića, pa zato za svoje dijete izaberite najbolje. Možete izabrati između dvodijelnog, četverodijelnog, šesterodijelnog i deveterodijelnog seta za one najmlađe, a za malo stariju djecu Disney posteljine su pravi izbor.

Cijelu ponudu posteljina za bebe i djecu možete pogledati ovdje

Dekice

Dolazi jesensko doba pa tako i hladniji dani i još hladnije noći. Dekice su odličan izbor za dodatno ukrasiti krevetić, a i izgledaju toplije i ugodnije. Možete se odlučiti između dekica različitih materijala, boja i uzoraka.

Izvor

Nadamo se da smo vam uspjeli dati malo ideja i inspiracije za ukrašavanje krevetića vaših najmlađih. Ako očekujete prinovu, novopečena ste majka ili ste već iskusna mama s više mališana – pogledajte ponudu u našem webshopu. Imamo hrpu kvalitetnih i pristupačnih stvari za bebe i mame.

Posjetite webshop

Pogledajte proizvode na popustu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *